ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ 15'ΛΕΠΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Nadina Kouli Therapy Logo

Αμοιβή και Προϋποθέσεις

Η θεραπευτική μου δραστηριότητα πραγματοποιείται κυρίως στην Τρίπολη όπου και διαμένω. Παράλληλα παρέχω συνεδρίες Ατομικά και σε Ομάδες On Line σε όλη την Ευρώπη & Το Ηνωμένο Βασίλειο. Πραγματοποιώ επισκέψεις κατ’οίκον (Τρίπολη & Αθήνα) σε υπηρεσίες που είναι καθόλα απαραίτητο, όπως η Γέννα & ο Θάνατος για να συνοδεύσω τη μετάβαση.

Η αμοιβή μου ξεκινάει  από 50 ευρώ/ 50 λεπτά και είναι κλιμακωτή για όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες που παρέχω.

Η συνεδρία πραγματοποιείται σε συγκεκριμένη σταθερή ημέρα & ώρα της εβδομάδας και δεδομένου του απρόοπτου της ζωής, δέχομαι ακυρώσεις εντός εικοσιτετραώρου από το προκαθορισμένο ραντεβού, διατηρώντας το δικαιώμα χρέωσης σε αντίθετη περίπτωση με ευελιξία και διάκριση.
Παράλληλα παρέχω συνεδρίες διάρκειας 90 λεπτών στις οποίες εργαζόμαστε με την εξής προοπτική:
 
  • με τα όνειρα αποκλειστικά
  • ως ενίσχυση στην ήδη θεραπευτική μας σχέση, αν υπάρχει ανάγκη στήριξης για κάποιο σημαντικό λόγο εκτός του ήδη διαμορφωμένου πλαισίου μας.
  • Για κάποιον που έχει ανάγκη να εστιάσουμε σε μια σημαντική δυσκολία με στόχο τη διαύγεια.
Η μέχρι τώρα εμπειρία μου με έχει καθοδηγήσει στην πράξη να παρατηρώ ότι μια συνεδρία δεν επαρκεί. Υπάρχουν όμως κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις που αν μου ζητηθεί και διακρίνω ότι θα είναι βοηθητική για τον άνθρωπο την παρέχω.
Κάθε τελευταία Παρασκευή του μήνα πραγματοποιώ  στην Αθήνα προγραμματισμένα ραντεβού & κατόπιν η εργασία μας συνεχίζεται μέσω του εχέμυθου περιβάλλοντος της πλατφόρμας του ΖΟΟΜ .
Τα προγραμματισμένα ραντεβού, για να πραγματοποιηθούν ακολουθείται η διαδικασία προπληρωμής 48 ώρες πρίν.
Σε περίπτωση ακύρωσης δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων η επαναπρογραμματισμού. Η διαδικασία πραγματοποιείται από την αρχή.
elΕλληνικά