ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ 15'ΛΕΠΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Nadina Kouli Therapy Logo

Σύνθεση

Από την αρχή των σπουδών  και της προσωπικής μου Ψυχοθεραπευτικής διαδρομής, η ανάγκη της ψυχής μου ήταν να συνθέσω Δυτική και Ανατολική φιλοσοφία ως τρόπους που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας άνθρωπος για να αυτοπραγματωθεί στο ύψιστο των δυνατοτήτων του.  
Επέλεξα το ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ως θεραπευτική προσέγγιση με φανερή αγάπη και αφοσίωση στον ΣΧΕΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ, την ΥΠΕΡΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ μαζί με τον θαυμαστό δημιουργικό τρόπο των ΟΝΕΙΡΩΝ.
Σε μια δυναμικά εξελισσόμενη πορεία, ανακάλυψα ότι διατηρώ μια αφοσίωση στο  να συνοδεύω ανθρώπους στις μεταβάσεις, από την ενδομήτρια ζωή ως και το θάνατο και ότι το ψυχικό μου απόθεμα επαρκεί και ανανεώνεται καθώς ακολουθώ αυτό το μονοπάτι.
Η θεραπευτική μου δραστηριότητα, διαθέτει ένα ευρύ φάσμα για να μπορέσει να καλύψει όλες τις μεταβάσεις που θα καλεστεί να συναντήσει ένας άνθρωπος στο δικό του προσωπικό ταξίδι.
Η κάθε ψυχή συνθέτει το δικό της  τραγούδι, καθώς αποδομεί και επαναδημιουργεί το δικό της μοναδικό βίωμα. ’Ετσι με τον καθένα συνδημιουργούμε στη θεραπευτική μας συνάντηση μια “Μήτρα” που έχει ως κεντρικό άξονα τον εαυτό ως ολότητα, για να μπορεί να ταξιδέψει με ασφάλεια και ενδυνάμωση.
 
Εργαζόμαστε και Είμαστε μαζί.
 
Καλώς ήρθατε στο θεραπευτικό μου έργο.
 
Ευχαριστώ.
 
 
“Μάθε όλες τις θεωρίες, τελειοποίησε όλες τις τεχνικές
Μα σαν αγγίζεις μια ανθρώπινη ψυχή, να είσαι ακόμα μια ανθρώπινη ψυχή“
 
Κάρλ Γκουστάβ Γιούνγκ

Η Θέληση Σε Δράση

Η Αποστολή

Η αποστολή μου, είναι να συνοδεύσω όσους περισσότερους μπορώ και να κρατήσω χώρο για τους ανθρώπους να εξελιχθούν και να συνδεθούν με την προσωπική τους αλήθεια και το δώρο τους.

Μέρος της αποστολής μου είναι να εργάζομαι με το Πένθος, το Tραύμα (ατομικά και συλλογικά) το θρήνο, τα ύψη και τα βάθη της ύπαρξης.

Το Όραμα

Να είμαι ένα ασφαλές δοχείο για τους ανθρώπους συνοδεύοντας τους στο μονοπάτι.

Η ζωή έχει έναν τρόπο να μας διδάξει μέσα από την εμπειρία και να μας βοηθήσει να θυμηθούμε έτσι ώστε να εξελισσόμαστε στο υψηλότερο δυναμικό μας.

Είμαι εδώ για να εξυπηρετήσω  με τον καλύτερο τρόπο,μέσα από το ταξίδι & προσφέροντας θρεπτική συνοδεία  πίσω στο σπίτι που ονομάζουμε ψυχή.

Αξίες

Περπατώντας στις σκιές με θηλυκούς και αρσενικούς τρόπους φέρνοντας σύνδεση, σαφήνεια, συμπόνια, ζεστασιά, ενσυναίσθηση, ενδυνάμωση και ακεραιότητα.

elΕλληνικά