ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ 15'ΛΕΠΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Nadina Kouli Therapy Logo

Empathise Your Practice

H Συμβουλευτική και η Ψυχοθεραπεία είναι ένα επάγγελμα γεμάτο από έντονα συναισθήματα και ανάμεικτες σκέψεις, ένα πλούσιο βίωμα γεμάτο διάδραση και αναπάντεχες συνθήκες.

Πολλές φορές ερχόμαστε σε επαφή σ’ αυτό το επάγγελμα που διαλέξαμε, με την ανάγκη για μία κοινότητα.

Κατά διάρκεια του «χτισίματος» της επαγγελματικής μου πρακτικής και διαμένοντας  στην επαρχία, στάθηκε δύσκολο να βρω συναδέλφους να σχετιστώ ισότιμα.

Έτσι άρχισα να συναισθάνομαι αυτή την έντονη ανάγκη, για ένα περιβάλλον ασφάλειας, ανταλλαγής σκέψεων και βαθιάς ενσυναίσθησης για το επάγγελμα και τις προ(σ)κλήσεις του, πέραν της επαγγελματικής εποπτείας που δέχομαι.

Έκανα την επιλογή να σχετιστώ με αρκετές ομάδες στην Αγγλία και την Αμερική για να μπορέσω τελικά, να βρω αυτό που χρειαζόμουν με ένα τρόπο δημιουργικό και ολιστικό. Έτσι εμπνεύστηκα  μια κλειστή υποστηρικτική ομάδα για να εξυπηρετήσει ακριβώς αυτό το σκοπό. Έχοντας ως στόχο να δημιουργηθεί μία κοινότητα που να αγκαλιάζει ερωτήσεις, ανησυχίες, συναισθήματα και  να προσφέρει ανταλλαγή γνώσεων και ομαδικό πνεύμα αλληλεγύης και εχεμύθειας.

“Πίσω από τον άνθρωπο, υπάρχει ένα ολόκληρο οικογενειακό, διαγεννεαλογικό σύστημα, που με τη σειρά του αποτελεί μέρος ένος ευρύτερου κόσμικου όλον.

Καθώς κάνουμε την εργασία ας θυμομαστε ότι θρέφεται και φροντίζεται όλη αυτή η γραμμή.

Στο ταξίδι αυτό συναντιόμαστε ολιστικά, συνεργαζόμενοι & συσχετιζόμενοι μεταξύ μας.

Ανατροφοδοτώντας κουράγιο, γνώσεις, εμπειρία, βίωμα με σεβασμό και ισοτιμία.“

Ναντίνα Κούλη

 

Request to Join ⇢

 

elΕλληνικά